kola_razbito_staklo.jpg

Криминално проявен, извършил палеж на лек автомобил, е установен и задържан от служители на сектор «Криминална полиция» при РУ-Пазарджик. Разследването е извършено под надзора на Районната прокуратура в областния град.

Малко след полунощ на 20 юли на улица в Пазаржик с помощта на запалителна течност неизвестен е запалил лек автомобил «Фолксваген», собственост на 62-годишна жена от областния град. В резултат на това огънят нанесъл щети в предната част на возилото. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна група при РУ-Пазарджик и пожарникари, а с разследването се заели служители от сектор «Криминална полиция».

В резултат на близо 10-дневна работа те стигнали до самоличността на извършителя, съобщиха от ОДМВР-Пазарджик. Става въпрос за 44-годишен жител на пазарджишкото село Добровница. Мъжът е криминално проявен и е познат на органите на реда. Той е задържан за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик. По случая се води досъдебно производство под наблюдението на прокурор от Районната прокуратура в Пазарджик.
Loading...